Creator - izrada internet stranica Creator webshop POS BLAGAJNE ZA UGOSTITELJSTVO

Sukladno čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača Creator d.o.o. Vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na: Creator d.o.o., N. Oslobođenja 3, 51306 Čabar, a moguće ih je poslati i u elektronskom obliku preko web formulara na adresi www.creator.hr/kontakt.

softver

Uz nekoliko gotovih aplikacija, bavimo se i razvojem programske opreme po narudžbi, te ukoliko u nastavku ne nađete program koji bi trebali slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobavezujuću ponudu.
Svu programsku opremu razvijamo u skladu sa zadnjim standardima, u najnovijim tehnologijama (.Net, Java, SOAP, MS SQL) što Vam garantira mogućnost dugogodišnjeg korištenja bez nadogradnji.
U nastavku slijede opisi gotovih aplikacija (kod njih je po dogovoru moguće kupiti i izvorni kod programa).

1. POS sistemi za ugostiteljstvo, trgovinu i uslužne djelatnosti
Više o ovome pročitajte na zasebnoj stranici.

2. EM-Control
EM - control - kontrola rada na računaluAplikacija namjenjena prikupljanju, arhiviranju, obradi, dostavi i prikazu informacija o navikama korisnika računala u vašem poduzeću i slično.

Pogledajte letak (prva stranica, druga stranica).

JESTE LI ZNALI?
Da su zadnja istraživanja pokazala da zaposlenici koji rade na računalu dnevno u toku radnog vremena potrate između 2 i 4 sata na surfanje, dopisivanje, igranje i sl. radnje koje nisu povezane s opisom radnog mjesta ili u
privatne svrhe?
JESTE LI ZNALI?
Da godišnje to može iznositi astronomskih 920 radih sati po zaposleniku, ili čak 115 punih radnih dana?
JESTE LI ZNALI?
Da je direktna šteta koja vam je nanesena po zaposleniku minimalno 46000,00 kn godišnje?
JESTE LI ZNALI?
Da vas takvih 10 zaposlenika ošteti za gotovo pola milijuna kuna godišnje?

Ne dopustite da loše radne navike zaposlenika vašu tvrtku odvedu u negativnom smjeru, uspostavite motivirajuće uvjete i povećajte dohodak i dobit. Danas toliko popularan izraz “Time management” ili “Upravljanje vremenom” gubi svoj značaj ako na jednoj strani ulažemo ogromne napore u organizaciju radnog vremena, a na drugoj strani efektivno radno vrijeme opada zbog sve veće ponude djelatnosti za suzbijanje dosade i poticanja apatije.
Razne detaljne statistike o uporabi računala s nazivima aplikacija i učinjenim akcijama na računalu (s mogućnošću podešavanja parametara, sortiranjem …) omogućit će Vam da tvrtku koju vodite približite inovativnim i radnim ljudima, a udaljite od nemotiviranih i nezahvalnih.

Cijena aplikacije EM-Control računa se po broju licenci (1 licenca / 1 računalo), gdje za veći broj licenci dobivate veće rabate.

Detaljni cjenik pogledajte niže.
Jedan primjer pregleda uporabe računala možete pogledati ovdje.
Primjer izvještaja

Cjenik:

Broj licenci Cijena po licenci
1-5 250,00 kn
6-10 200,00 kn
11-50 170,00 kn
51-500 150,00 kn
500+ po dogovoru

3. eUrudžbiranje – softver za vođenje urudžbenih zapisnika za gradove i općine

Sve cijene su bez PDV-a.