Creator - izrada internet stranica Creator webshop POS BLAGAJNE ZA UGOSTITELJSTVO

Sukladno čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača Creator d.o.o. Vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na: Creator d.o.o., N. Oslobođenja 3, 51306 Čabar, a moguće ih je poslati i u elektronskom obliku preko web formulara na adresi www.creator.hr/kontakt.

o nama

Creator d.o.o
Narodnog oslobođenja 3
51306 Čabar
OIB: 16287914720

Brojevi telefona:

tel: 051 / 822 – 100
fax: 051 / 822 – 132
mob: 098 / 407 – 527


Ekipa smo mladih stručnjaka, sa entuzijazmom i elanom, usmjerenih ka pružanju najbolje usluge i najprikladnijih rješenja za naše klijente. Osnovno pravilo u radu nam je garancija nadprosječne usluge, od savjetovanja i implementacije, do održavanja. Svjesni smo da relativno mlado poduzeće, no baš zbog toga se još više trudimo za Vas.

Znamo da je ključ uspjeha svake tvrtke, pa tako i naše, zadovoljan klijent, što je moguće postići samo kvalitetnim i profesionalnim radom.

Posebnu skrb posvećujemo zaštiti podataka i informacija, te se prema njima odnosimo kao prema vlastitim. Povjerenje klijenata je, uz kvalitetu i profesionalno izveden posao, prioritet poslovanja Creatora.

Informatička grana gospodarstva sve više sliči na napetu utakmicu, utakmicu u kojoj svi žele sudjelovati, a nitko gledati. Zbog toga smo se profilirali kao poduzeće koje nudi cjelovita rješenja (“solution provider”), te vam u suradnji s partnerima na ostalim područjima jamčimo kompletnu uslugu.